Dieselpumper

DIN PUMPESPECIALIST I SKANDINAVIEN

18″ Diesel Datasheet
8″ Diesel og Warrior Datasheet
12" DXB dieselpumper
12″ Diesel Datasheet
6″ Diesel Datasheet

DIESELPUMPER 4″ – 18″

Dansk Overpumpning er din pumpespecialist. Vi har alt det udstyr og mandskab du har behov for, når du skal have fortaget pumpeopgaver på land, eller inden for offshore industrien. Et af vores store fokusområder er at flytte vandmængder under jorden, op fra hoved- og sidekloakledninger, og igennem eksterne rørsystemer, så der kan skaffes adgang til mandskab og arbejdsudstyr, så det er muligt at udføre de nødvendige rør- og ledningsarbejder. Vi opgraderer og udbygger vores materielpark løbende, derfor kan vi altid være med til at løse selv de mest vanskelige og teknisk udfordrende pumpeopgaver.

Til overpumpning og ompumpning har vi vores effektive dieselmotorer, der findes i størrelserne fra 6″- 18″. Lige hvilken pumpe der passer til din pumpeopgave kan være forskellig alt, efter hvor og hvordan jobbet skal udføres. Vi prøver på hele tiden på at være på forkant med den teknologiske og miljømæssige udvikling, derfor opdaterer og udbygger vi vores materielpark løbende. Vores nyeste pumper er udstyret med Scania motorer som er i Stage 5 overensstemmelse med  EUs udledningslovgivning.

Til venstre kan du se vores datasheets på pumper. Skulle du mangle mere information, eller kan vi hjælpe dig med en pumpeopgave, så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtigende samtale.